Avoimet työpaikat

Hitsaaja

Etsimme infra-projekteihimme eri puolille Suomea oma-aloitteista ja vastuuntuntoista hitsaajaa, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja joka osaa lukea rakennepiirustuksia. Toivomme hakijalta rakennus- tai metallialan koulutusta ja kokemusta MIG-hitsaamisesta sekä muista metallitöistä.

Muottikirvesmies 

Etsimme infra-projekteihimme eri puolille Suomea kokenutta tai nuorempaa muottikirvesmiestä, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja joka osaa lukea rakennepiirustuksia. Toivomme hakijalta rakennusalan koulutusta ja kokemusta infra-alalta.

Raudoittaja

Etsimme infra-projekteihimme eri puolille Suomea ammattinsa osaavaa raudoittajaa, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja joka osaa lukea rakennepiirustuksia. Toivomme hakijalta rakennusalan koulutusta ja kokemusta alalta sekä valmiutta osallistua muihin rakennustöihin työryhmän mukana.

Rakennusmies

Etsimme infra-projekteihimme eri puolille Suomea ammattinsa osaavaa rakennusmiestä, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja joka osaa lukea rakennepiirustuksia. Toivomme hakijalta rakennusalan koulutusta ja kokemusta alalta sekä valmiutta osallistua erilaisiin rakennustöihin työryhmän mukana.

Työtehtävissä tarvitaan seuraavat voimassa olevat kortit:

  • Työturvakortti
  • Tieturva 1-kortti
  • Tulityökortti (pl. kirvesmies)
  • Ajokortti

Tiedustelut:
Jan Wistbacka
p. 040 580 1639
jan.wistbacka(at)viitek.fi

 

Ota yhteyttä

Jan Wistbacka
Toimitusjohtaja
P. 040 580 1639
jan.wistbacka(at)viitek.fi

Heikki Hirvonen
Työpäällikkö
P. 040 065 7397
heikki.hirvonen(at)viitek.fi

 
 

Ajankohtaista:

30.12.2021

Sulautuminen

Viitek Oy ja sen emoyhtiö Tekvii Oy sulautuvat 30.12.2021. Viitek Oy:n ...

Lue lisää >